Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Hodové slávnosti 2020

 

V dňoch 12. a 13. septembra 2020 sa konali v našej obci Hodové slávnosti. Realizovali sa v obmedzenom množstve a za prísne dodržiavaných opatrení. V sobotu program otvorilo žiacke futbalové mužstvo a potom nasledoval futbalový zápas starých pánov Krušovce – Rajčany. Po nich sa odohral zápas A. mužstva V. ligy  TJ Slovan Krušovce -  ŠK Báb, kde naši porazili ŠK Báb 2:1. Po skončení zápasu pokračovala na futbalovom ihrisku Hodová zábava, ktorá začala o 19,00 hodine a pokračovala do skorého rána. O zábavu sa postarala skupina Žochári. V priebehu zábavy sa uskutočnila aj bohatá tombola.

 

Druhý deň pokračoval programom pre deti. Na ihrisku bola pre nich pripravená lietajúca rozprávka o Jankovi a Marienke. Deti priši v hromadnom počte aj za účasti rodičov, boli očarené rozprávkou, ktorá bola inscenovaná na drónoch.Po ukončení rozprávky nasledovalo nedeľné popoludnie so skupinou Los Brados, ktorá svojou hudbou spríjemnila posedenie občanov a niektorých vytiahla do tanca. Vo večerných hodinách svojím vystúpením ukončila hodové slávnosti, ktoré mali tento rok veľký úspech.

 

Po ročnej pauze, zavítali do našej obce kolotoče, ktoré boli iné ako po minulé roky a fascinovali malých aj veľkých. Nechýbalo ani bohaté občerstvenie, cukrová vata, ktoré boli umiestnené na ihrisku.