Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Memoriál bratov Čuhákových po štvrtý krát

Dátum: 12.10.2016
Autor: EWORKS.sk
Memoriál bratov Čuhákových po štvrtý krát

Prvú augustovú sobotu sa uskutočnilo na ihrisku v Krušovciach už štvrté pokračovanie žiackeho futbalového turnaja Memoriálu bratov Čuhákových. Turnaj podporila obec Krušovce a Nitriansky samosprávny kraj. Zúčastnili sa ho družstvá Jacoviec, Urminiec, Chynorian a domácich Krušoviec.

V úvodnom dueli sa stretli Krušovce a Jacovce. Domáci v ňom vyhrali nad minuloročným víťazom 2:0. Potom odohrali spoločné stretnutie Urmince a Chynorany s výsledkom 3:1. O tretie miesto tak súperili Jacovce a Chynorany. Zápas mal jednoznačný priebeh v prospech Jacoviec, ktoré v ňom zvíťazili 6:1 a odniesli si pohár za tretie miesto. O víťazstvo v turnaji bojovali Krušovce a Urmince. V kvalitnom zápase sa nakoniec z víťazstva tešili domáci a po výsledku 2:1 si Urmince odniesli pohár za druhé miesto. Domácim tak zaslúžene patril najvzácnejší - putovný pohár. Ako najlepší brankár bol na turnaji vyhodnotený Denis Grach z Urminiec. Najlepším strelcom sa stal s tromi gólmi Jaroslav Širo z Krušoviec. Najlepším hráčom či lepšie povedané hráčkou sa stala Soňa Naštická z Jacoviec.

Poďakovanie od starostu obce Krušovce a zároveň predsedu TJ Slovan Ivana Hubinského patrilo všetkým zúčastneným tímom, ktoré kvalitne reprezentovali svoje kluby a už teraz sa tešia na jeho V. ročník.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.