Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

POZVÁNKA

Dátum: 23.01.2017
Autor: PaedDr. Martin Zdychavský
POZVÁNKA

Prídťe navštíviť našu knižnicu 

Obecná knižnica v Krušovciach pozýva svojich čitateľov a  občanov  na návštevu. Knižnica sa rozrástla o množstvo kníh, ktoré nakúpila z Fondu na podporu umenia. Peňažnú výpomoc - dotáciu sme získali vo výške 1 000€.

 

Z dotácie knižnica nakúpila 170 kníh z toho:

- detská krásna literatúra: 54 ks

- krásna literatúra pre dospelých: 109 ks

- odborná literatúra pre dospelých: 2 ks

- odborná literatúra pre deti: 5 ks

 

Každá knižničná jednotka, ktorá bola zakúpená z dotácie Fondu na podporu umenia je označená pečiatkou s textom: „ Tento projekt finančne podporil fond na podporu umenia “

Na našich nástenkách každoročne pribúdajú faktúry na knihy, ktoré boli zakúpené z dotácií s názvom: „Tento projekt finančne podporil fond na podporu umenia", kde si môžete pozrieť, aké publikácie sa nakúpili za uplynulé roky. 

 

Navštívte našu knižnicu, určite nájdete knihu novšieho či staršieho vydania, ktorá Vás zaujme a Vaše kroky budú k nám častejšie smerovať. V roku 2016 bol prírastok  232 nových kníh, z toho 96 kníh je slovenských autorov, čo predstavuje 41,38% celkového počtu nakúpených kníh. Deti budú nadšené knižkami od autorov ako je Gabriela Futová, Marta Hlušíková, Andrea Gregušová, David Walliams, Roal Dahl, Astrid Lindgrenová a iní.  Dospelí sa potešia knihami od Vasilkovej, Benkovej, Bystričanovej alebo Matkinovi, Dánovi, Červenákovi, ale aj inými autormi. Je pre Vás pripravená aj čitáreň, v ktorej môžete stráviť príjemné chvíle s knihou a priateľmi.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.