Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mikuláš

Tento ročný Mikuláš, ktorý sa konal v nedeľu 01.12.2019 bol výnimočný nakoľko prišiel na saniach. Po odbití 17,00 hodiny deti a ostatní prítomní občania netrpezlivo čakali na príchod Mikuláša, čerta a anjela. Čakanie pred obecným úradom sme im spríjemnili teplým čajom, punčom a drobným občerstvením. Nakoniec sme sa všetci dočkali a s otvorenými ústami pozerali nie len deti ale aj dospelí.

ximage1Prišli na vysvietených saniach a zo zadu im išiel ohňostroj. Mikuláš privítal všetkých a povedal, že je rád, že prišlo toľko detí, ktoré ešte veria v Mikuláša a čaro Vianoc. Bol prekvapený, že nám už svieti stromček a že by ho bol rád rozsvietil. Stromček zrazu zhasol a Mikuláš začal počítať do troch so všetkými ale nepodarilo sa mu to. Čert zobral raketomet a pokúsil sa ním rozsvietiť stromček, čo sa mu aj podarilo.

xaimage3xa10

Mikuláš si zaspieval s deťmi ROLNIČKY a čert medzi tým počítal malých šintroch, ktorí nespievali. Po príhovoroch a spievaní Mikuláš s čertom a anjelom rozdali deťom balíčky. Keď boli všetky deti obdarované Mikuláš sa rozlúčil so všetkými, poprial nám aby sme šírili lásku, porozumenie a na záver sa s nami veľkolepo rozlúčil čert, krásnym ohňostrojom.

xaimage5